Ηράκλειο: «Ήταν δολοφονία αυτό που έγινε» – Ξεσπά η σύζυγος του 51χρονου που σκοτώθηκε από πτώση δέντρου

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα μήνα περίπου μετά τον θάνατο του 51χρονου από πτώση δέντρου στο Ηράκλειο Κρήτης, η σύζυγός του δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και ξεσπά.

O άνδρας πήρε το μηχανάκι του για μία εξωτερική δουλειά, όταν το δέντρο έπεσε ξαφνικά πάνω του, κόβοντάς του το νήμα της ζωής.

«Ήθελε να πάει να αλλάξει κάποια ρούχα που δεν ταίριαζαν στο νούμερό του. Μου το είπε, έφυγε και δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του. Στην αρχή δεν το πίστευα. Μετά σκεφτόμουν πώς θα το πω στα παιδιά και στους συγγενείς… Αυτές οι ώρες ήταν πολύ συνταρακτικές. Ο άνθρωπός μου δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του, είναι τρομερό αυτό το πράγμα» ανέφερε η σύζυγος του 51χρονου μιλώντας στον Alpha.

«Το δέντρο ήταν σάπιο. Φάνηκε ότι ήταν σάπιο. Δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο, γιατί δεν πέφτουν τα δέντρα από μόνα τους» πρόσθεσε.

«Μου έλεγε ότι εμείς δεν ζήσαμε όπως έπρεπε να ζήσουμε ως ζευγάρι και τώρα πρέπει να ζήσουμε. Το τελευταίο διάστημα δεν καθόμασταν στο σπίτι. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες… Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι του στέρησαν την οικογένειά του», είπε συγκινημένη η σύζυγός του 51χρονου.

«Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου, ότι έπεσε ένα δέντρο πάνω του και τον σκότωσε. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό. Ζητώ δικαίωση. Χαρακτηρίζω δολοφονία αυτό που έγινε. Είναι δυνατόν να πέφτουν έτσι τα δέντρα στο κέντρο της πόλης; Κάποιοι φταίνε γι΄ αυτό που έγινε», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα