«Ηράκλειο Για Σένα»: Περιοδεία της Μαρίας Καναβάκη σε Βασιλειές και Άγιο Σύλλα

Πρέπει να διαβάσετε

Νέες επισκέψεις, νέες περιοδείες, νέες επαφές για την υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη και τους υποψήφιους του συνδυασμού “Ηράκλειο Για Σένα”.

Λίγες ημέρες απέμειναν πριν τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση και η Μαρία Καναβάκη “οργώνει” τις γειτονιές του Ηρακλείου, τις συνοικίες, τα προάστια και τις Τοπικές Κοινότητες, εκεί όπου ο κόσμος έχει τις δικές του αγωνίες και αντιμετωπίζει μία δύσκολη καθημερινότητα μακριά από τον αστικό ιστό της πόλης.

Η υποψήφια Δήμαρχος, όμως – όπως άλλωστε κάνει τόσο χρόνια – στέκεται και τώρα στο πλευρό και των κατοίκων εκτός των “Τειχών”, στα προάστια του Ηρακλείου, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που εκείνοι καλούνται να διαχειριστούν.

Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε η επίσκεψη στις Βασιλειές και τον Άγιο Σύλλα, μαζί με αρκετούς υποψηφίους της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο Για Σένα”.

Οι Ηρακλειώτες σταματούσαν στο δρόμο την υποψήφια Δήμαρχο και της ευχήθηκαν να είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Ηράκλειο ενώ αρκετοί της περιέγραψαν όσα επιθυμούν να αλλάξουν το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά της, η Μαρία Καναβάκη δεσμεύτηκε για ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης εφόσον οι Ηρακλειώτες την εμπιστευτούν στην κάλπη, στις 8 Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα