Ηράκλειο: Γαλλικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Πρέπει να διαβάσετε

Νέο σεμινάριο για την απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στη Γαλλική Γλώσσα, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εργαζόμενους, αλλά και σε όποιον υπάγεται στον τουριστικό τομέα κι επιθυμεί να βελτιώσει τις ικανότητες του στη γαλλική γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνεται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως και όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα στους συμμετέχοντες.

Σκοπός  του σεμιναρίου είναι να η κατανόηση της γλώσσας, η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο, η δυνατότητα σύνταξης επιστολών και η βελτίωση εκμάθησης της ορολογίας.

Ενότητες:

  • Γνωριμία με τη γλώσσα (αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς)
  • Στοιχειώδεις κανόνες γραμματικής, εκφράσεις επικοινωνίας
  • Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα, πώληση προϊόντων
  • Υποδοχή πελατών και οδηγίες
  • Λεξιλόγιο σε εστιατόρια και παροχή υπηρεσιών
  • Αντιμετώπιση παραπόνων
  • Αριθμοί – ώρες- ωράρια – τρόποι οικονομικών συναλλαγών
  • Εξάσκηση προφορικού λόγου
  • Επανάληψη

Το κόστος του προγράμματος είναι 140 €*  ανά συμμετοχή

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, ΑΜΕΑ,  φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χρόνος Διεξαγωγής: 30 διδακτικές ώρες, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή,  από 18/11/2022 έως 09/12/2022 και ώρα 17:00μμ – 19:30μμ.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγήτρια: Κάλλια Καρλή, απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος Ανώτατου Πτυχίου Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Έχει συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια καθηγητών γαλλικής γλώσσας για την προσέγγιση διπλωμάτων του IFA (Institut Francais Athenes) και εκπαιδευτική εμπειρία 7 ετών.

Επικοινωνία: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ: 2810-302730  φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα