Ηράκλειο: Φιλανθρωπική συναυλία για το «Σπίτι των Αγγέλων»

Πρέπει να διαβάσετε

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί, διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία για την ολοκλήρωση και λειτουργία της Δομής «Σπίτι των Αγγέλων» και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής προς κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την αφιλοκερδή συμμετοχή του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 20.30 στις Αναδρομές Live, στις Αρχάνες.

Στην ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος αναφέρει:

«Ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις σε μια μαγική βραδιά, τραγουδώντας μαζί για την ολοκλήρωση του Ξενώνα Βραχυχρόνιας Παραμονής Βρεφών και Νηπίων 0 έως 6 ετών «Σπίτι των Αγγέλων», με σκοπό την προώθηση της αναδοχής παιδιών εγκαταλελειμμένων σε νοσοκομεία και ιδρύματα, αλλά και παιδιών που οι γονείς τους έχασαν την επιμέλεια.

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» παραμένει πιστός στο όραμά του για την προστασία και ευημερία παιδιών, που από την πιο τρυφερή ηλικία, βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές, παραμέληση και εκμετάλλευση.

Ενωμένοι, λοιπόν, μπορούμε να τους προσφέρουμε το μέλλον που τους αξίζει».

Τιμή εισόδου 20 ευρώ (κρασί, κρύο πιάτο, φρούτα). Προσκλήσεις προπωλούνται στα γραφεία του Συνδέσμου: Μεραμβέλλου 56 (έναντι Ατλαντίς) και τη βραδιά της εκδήλωσης (Αναδρομές Live, τηλ. κρατήσεων 2810 234074).

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα