Ηράκλειο: Εξελίξεις-σοκ στην υπόθεση με θύμα ανήλικο – «Ψάρευε» πελάτες στο διαδίκτυο ο 66χρονος

Πρέπει να διαβάσετε

Σοκάρουν τα στοιχεία της προανάκρισης για την υπόθεση με θύμα το ανήλικο αγόρι και φερόμενο ως δράστη έναν 66χρονο από περιοχή του Ηρακλείου.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική προανάκριση ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλεύτηκε τις σχέσεις που διατηρούσε με την οικογένεια του 15χρονου αγοριού, προχώρησε αρχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του και το εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Φέρεται επίσης να φωτογράφιζε το αγόρι και σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο να ανέβαζε το απεχθές φωτογραφικό υλικό. Τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορούσαν να επισκεφτούν κι άλλα άτομα.

Η υπόθεση ξεκινά από το 2018 οπότε και φέρεται να υπήρξαν οι πρώτες προσεγγίσεις του 66χρονου, ενώ καταγγέλθηκε ότι από το 2020 μέχρι και πριν λίγο καιρό κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο.

Οι αρχές κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του, το οποίο εστάλη στα εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ έχει βρεθεί και η πλατφόρμα στο διαδίκτυο μέσα από την οποία διακινούνταν και ήταν σε κοινή θέα στους επισκέπτες της οι φωτογραφίες του ανήλικου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση είχε ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις καθώς ο 66χρονος φέρεται μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα να «ψάρευε» πελάτες και να εξέδιδε τον ανήλικο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οι αρχές αναζητούν και άλλα άτομα τα οποία φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να γίνει –ίσως και σήμερα- γνωστοποίηση των στοιχείων του 66χρονου μετά από εισαγγελική διάταξη.

Η σύλληψή του έπεσε σαν κεραυνός σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς χώρους όπου δραστηριοποιείται τόσο ο ίδιος όσο και συγγενικά του πρόσωπα που είναι σοκαρισμένα από την εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα