Ηράκλειο: Έβαλαν το κοριτσάκι τους για ύπνο και αυτό «ξεπόρτισε»

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια οικογένεια, στο Ηράκλειο. Οι γονείς έβαλαν το κοριτσάκι τους για ύπνο και αυτό «ξεπόρτισε».

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στην Χερσόνησο. Το κορίτσι, ηλικίας 2 ετών, βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους από έναν άνδρα, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι από την εργασία του, οι οποίος μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του το πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μάλιστα το σημείο όπου εντοπίστηκε το κοριτσάκι βρίσκεται 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Οι γονείς που κοιμούνταν στο σπίτι της οικογένειας δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό μέχρι που το πρωί οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα τους.

Συγκεκριμένα ο πατέρας είχε επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι, ωστόσο χρειάστηκε να φύγει όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο της υπέργηρης γιαγιάς του. Η μητέρα τάισε το παιδί και το έβαλε για ύπνο, ενώ η ίδια σιδέρωσε και πήγε να κοιμηθεί.

Σοκαρισμένοι, όταν μίλησαν με τους αστυνομικούς δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως η μικρούλα βγήκε όχι μόνο από την κούνια της, αλλά και από το σπίτι και βρέθηκε στο δρόμο.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος των γονιών κ. Παντελής Ρυακιωτάκης, στο Creta24, oι γονείς τρομοκρατήθηκαν όταν έμαθαν από αστυνομικούς ότι το παιδί τους δεν βρισκόταν στο σπίτι, ενώ ξέσπασαν σε κλάματα στο αστυνομικό τμήμα, όπου η μικρούλα κοιμόταν σε έναν καναπέ και ξύπνησε μόλις άκουε την μητέρα της.

Σε βάρος των γονιών του ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση σε κίνδυνο και χθες ο πατέρας δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αθωώθηκε. Η δίκη της μητέρας αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα