Στο Ηράκλειο η ετήσια συνάντηση των Ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή τη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα διεξαχθεί στη Χερσόνησο Ηρακλείου από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ και κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ετήσια συνάντηση του ΕΛΚ.

Ένα πολύ σημαντικό πολιτικό γεγονός που φέτος διοργανώνεται στην Ελλάδα σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας λόγω και της κλιμακούμενης επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας.

Στη διάρκεια των εργασιών θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν σήμερα τους Ευρωπαίους πολίτες όπως η κρίση στην ενέργεια, η αύξηση πανευρωπαϊκά του πληθωρισμού και του κόστους διαβίωσης που επηρεάζουν όλα τα νοικοκυριά.

Θα συζητηθούν, επίσης, η σταθερότητα της Ευρώπης και η ανάγκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενισχύσει το ρόλο της στις νέες γεωπολιτικές συνθήκες σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και να γίνει πιο αποτελεσματική δρώντας γρήγορα στη διαχείριση κρίσεων καθώς και οι προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Τη συνάντηση και τις συζητήσεις του ΕΛΚ στην Κρήτη θα ανοίξουν με ομιλίες τους την Τρίτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, ένας διαχρονικός φίλος της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα