Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» επιστρέφει στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, επισκέψιμο και λαμπερό προκειμένου να σκορπίσει το χρώμα της χαράς και της γιορτής τα Χριστούγεννα του 2021 και την Πρωτοχρονιά του 2022 σε μικρούς και μεγάλους!

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται φέτος το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, να… επεκταθεί στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης! «Παρακολουθούμε την κατάσταση με τον κορωνοϊό, παρακολουθούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αυτή τη στιγμή, η κατάσταση όπως έχει, μας επιτρέπει την λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου. Εμείς το σχεδιάζουμε, το προγραμματίζουμε για να αποσυμφορήσουμε λίγο την  Πλατεία Ελευθερίας. Έχουμε σχεδιάσει σε κάποια σημεία στη Λ. Δικαιοσύνης να αναπτυχθεί το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο».

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο, τις προηγούμενες ημέρες σε καλό κλίμα. «Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και ο Εμπορικός Σύλλογος θα βοηθηθεί από την λειτουργία του Κάστρου. Θέλουμε μια συνεργασία καλή. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να χαρεί ο κόσμος λίγο αλλά και τα παιδιά που δεν πέρασαν καλά το περασμένο διάστημα. Όλοι έχουμε ανάγκη από μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα».

Κλείνοντας, η κα. Παπαδάκη σημείωσε πως θα υπάρχουν νεότερα στις αρχές Νοεμβρίου, όπου ξεκινάει να στήνεται και το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο. «Θα το δούμε στην πράξη, ελπίζουμε αισθητικά να είναι αναβαθμισμένο, θα αναπτυχθεί και στη Λ. Δικαιοσύνης, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Γιατί μη ξεχνάμε ότι έχουμε πανδημία».