Ηράκλειο: Επιπλέον χρηματοδότηση για τις σεισμόπληκτες περιοχές

Πρέπει να διαβάσετε

Υπεγράφη σήμερα για τρεις δήμους του νομού Ηρακλείου, μία επιπρόσθετη χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών περίπου 1.150.000 ευρώ, κατόπιν αιτήματος που είχε υποβληθεί.

Την είδηση αποκάλυψε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης προσθέτοντας, πως μέσω του κ. Τριαντόπουλου, το υπουργείο σήμερα εξέδωσε την εν λόγω απόφαση κατανομής 1.150.000 ευρώ.

«Η εντολή του πρωθυπουργού είναι να είμαστε κοντά στο νομό και στα προβλήματα των δήμων που επλήγησαν, ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά στα αιτήματα που υποβάλλουν» σημείωσε ο κ. Σταυριανουδάκης, λέγοντας πως 1 εκ. ευρώ θα κατανεμηθεί στους δήμους Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών – Αστερουσίων, 100 χιλ. στο δήμο Χερσονήσου αλλά και 50 εκ. στον όμορο δήμο.

Κλείνοντας, ο κ. Σταυριανουδάκης σημείωσε πως παρά την οικονομική κρίση που «χτυπάει» την πόρτα των πολιτών, η εντολή του πρωθυπουργού είναι οι αρμόδιοι να βρίσκονται δίπλα στους πληγέντες δήμους.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα