Μαζί με τους τουρίστες επέστρεψε και το αέριο γέλιου στο Ηράκλειο.

4 άτομα συνελήφθησαν για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου, ενώ κατασχέθηκαν 821 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου (LAUGH GAS), το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ και μπαλόνια.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται:

Συνελήφθησαν, μετά τα μεσάνυχτα ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ,από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο αλλοδαποί και δύο Έλληνες ( 1 άντρας και 1 γυναίκα) για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας αντικειμένων και πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, σήμερα (01.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στους ανωτέρω δράστες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση φιαλίδια-αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
821 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου,
1.178 μπαλόνια,
7 μεταλλικές προωθητικές συσκευές και
Το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.