Ηράκλειο: Ενωτικό κλίμα και αισιοδοξία στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για τις δεύτερες κάλπες

Πρέπει να διαβάσετε

Σε θετικό κλίμα, μετά και την άνοδο του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης διευρυμένη συνεδρίαση στο ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου.

Το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος που «ρίχτηκαν» στην μάχη της 21ης Μαΐου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπή του κόμματος και γραμματείς Δ.Ο.. Όλοι τους τόνισαν πως ο αγώνας συνεχίζεται στον «δρόμο» για τις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου, με σκοπό τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ να ανέβουν ακόμη περισσότερο.

Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στο Ηράκλειο Λάμπρος Αντωνόπουλος και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Μαρία Καναβάκη, αποτίμησαν το θετικό πολιτικό αποτέλεσμα και έβαλαν το οργανωτικό πλαίσιο ως τις 25/6. Όπως τόνισαν στόχος της Νομαρχιακής Επιτροπής για τις δεύτερες κάλπες είναι όχι μόνο η αύξηση των ποσοστών του κόμματος στο νομό αλλά και η δεύτερη θέση.

Στην εισήγησή του ο κ. Αντωνόπουλος έκανε λόγο για μια «ιστορική και συγκινητική στιγμή για την οργάνωση». «Μετά από πολλά χρόνια έχει επιτρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στα πρόσωπα των στελεχών μας», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Με ταπεινότητα και εργατικότητα προχωράμε για να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ εκεί που του αξίζει».

«Στρατηγικός μας αντίπαλος είναι η δεξιά και είναι χρέος μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία να ασκήσουμε παραγωγική σκληρή αντιπολίτευση», κατέληξε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στο Ηράκλειο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές από την πλευρά τους δήλωσαν πως τα πολιτικά τους γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 25 Ιουνίου και όλοι ανεξαιρέτως θα βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή.

Ακολούθησαν επίσης τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τοπικών οργανώσεων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα