Ηράκλειο: Έναρξη εγγραφών στα δια ζώσης μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα δια ζώσης μαθήματα 2022-23 σε όλα τα τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα και φέτος περιλαμβάνει νέες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες στην καθημερινή ζωή θεματολογίες που θα αναπτύξουν όπως πάντα κορυφαίοι και χαρισματικοί εισηγητές.

Στο Ηράκλειο θα αναπτυχθεί η θεματική: «Γνώρισε τον εαυτό σου: Ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτο-ανακάλυψης».

Σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα μάθουν τι ακριβώς είναι η αυτογνωσία ποια τα οφέλη της στην καθημερινή ζωή, καθώς και πώς μπορούν να την κατακτήσουν βήμα-βήμα με απλές κι εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές από 6 κορυφαίους ειδικούς εισηγητές.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και για 6 συνεχόμενες Δευτέρες, ώρες 17:30 έως 19:30, στο Αίθουσα Plaza, GALAXY Hotel, Λ. Δημοκρατίας 75, Ηράκλειο Κρήτης. Έναρξη Μαθημάτων: 24/10/2022.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο οποιοσδήποτε, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας απλά την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: https://alpedu.eu/kykloi-mathimatwn/, αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και έως εξαντλήσεως του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι σπουδαστές λαμβάνουν το ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο προσμετρά ως απλή επιμόρφωση.

Και για όσους επιλέξουν την μάθηση από την άνεση του σπιτιού τους είναι διαθέσιμα διαρκώς τα online προγράμματα του Α.Λ.Π. και μπορούν να τα αποκτήσουν εδώ: https://bit.ly/3vPinLI

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.alp.gr και στα τηλ: 2821501060 & 6972719010 (ώρες 10:00 έως 14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή), και στο E-mail: info@alp.gr

Σημ.: Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 17 χρόνια ζωής, λειτουργώντας τμήματα στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη ενώ από το 2020 προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και online https://bit.ly/3vPinLI. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη μέσω της επιστημονικής γνώσης, με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής του ατόμου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε., της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα