Ηράκλειο: «Ελπίδες τόνωσης» από το Δώρο Πάσχα – Εντατικοί έλεγχοι στην εστίαση (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Αν και Μεγάλη Εβδομάδα, η κίνηση στα καταστήματα του Ηρακλείου, είναι ακόμη υποτονική.

Μιλώντας στο Creta24, η ιδιοκτήτρια καταστήματος κα. Μαυράκη σημείωσε πως η δική της επιχείρηση προσελκύει κυρίως γυναίκες, ωστόσο η κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη. «Περιμένει να πληρωθεί ο κόσμος, εμείς προσωπικά έχουμε γυναικεία είδη και ακόμη δεν έχουμε δει αυτό που πρέπει, ελπίζουμε από αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα που πιστώνονται κάποια επιδόματα, όμως ο κόσμος είναι λίγο σφιγμένος».

Μάλιστα, ανέφερε πως αν και πέρσι η αγορά λειτουργούσε με το Click Insinde η κίνηση ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τη φετινή περίοδο. «Συμβαίνουν γύρω-γύρω διάφορα, όλα αυτά έχουν επηρεάσει τον κόσμο, δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Τα παιχνίδια όμως και τα ρούχα για τα μικρά παιδιά έχουν την τιμητική τους, φέτος το Πάσχα. «Αν κοιτάξετε το δρόμο θα δείτε περισσότερα παιδικά, μητέρες, νονούς. Πάντα το Πάσχα είναι έτσι λίγο, πιο υποτονικά από ότι τα Χριστούγεννα. Τώρα πρώτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά και τα βαφτιστήρια».

 

Πανέτοιμη η εστίαση για το Πάσχα – Συνεχείς έλεγχοι στα καταστήματα

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη σημείωσε πως όλοι οι επιχειρηματίες της εστίασης είναι πανέτοιμοι να δεχθούν τόσο τους τουρίστες όσο και τους ντόπιους που θα επισκεφθούν τα καταστήματα τους. 

«Υπάρχει μια ανησυχία ως προς τα μέτρα και τι θα γίνει μέχρι να έρθουν, να μην συμβεί κάτι που θα μας βάλει πάλι σε περιπέτειες. Πιστεύουμε, όμως, ότι τελείωσε η δική μας περιπέτεια. Από εκεί και πέρα δεχόμαστε καθημερινά ελέγχους, όσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για να ελεγχθεί η πανδημία. Όλα θα πάνε καλά, ο κόσμος θα βγει και… ο Θεός να βάλει το χέρι του!» τόνισε η κα. Αντωνακάκη.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα