Ηράκλειο: Ελεύθερος ο οδηγός για τη θανατηφόρα παράσυρση

Πρέπει να διαβάσετε

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, που το βράδυ της Τρίτης παρέσυρε τον 65χρονο στην είσοδο του λιμανιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο οδηγός, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ όταν συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί και συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος. οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με εντολή του οποίου αφέθηκε ελεύθερος.

Το αγροτικό κινούνταν με κατεύθυνση από Νέα Αλικαρνασσό προς την πλατεία 18 Άγγλων, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, παρέσυρε τον 65χρονο Χαράλαμπο Σκουλά, ο οποίος διέσχιζε το δρόμο πεζός.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, αμέσως μετά τη σύλληψή του υπεβλήθη σε αλκοτέστ, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, αναμένονται ωστόσο και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το σημείο του τραγικού δυστυχήματος δεν είναι καλά φωτισμένο, ενώ άνδρες του Λιμενικού αναζητούν υλικό που να έχει ενδεχομένως καταγράψει τη στιγμή της παράσυρσης, από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ ορίστηκε πραγματογνώμονας.

Ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα