Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 47χρονος μασέρ – Για «παρεξήγηση» κάνει λόγο τώρα η 34χρονη

Πρέπει να διαβάσετε

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 47χρονος μασέρ από την Βουλγαρία, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 34χρονης Ολλανδής τουρίστριας κατά τη διάρκεια του μασάζ.

«Όπως δήλωσε η Ολλανδή, πραγματικά ήταν μια παρεξήγηση, δεν συνέβη καμία προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και έκανε σχετική δήλωση και συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια Ηρακλείου», δήλωσε στο Creta24 o δικηγόρος του 47χρονου, Κωνσταντίνος Σταματάκης.

Ο 47χρονος στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις που εμπίπτουν στην κατηγορία του βιασμού, στην απολογία του αρνήθηκε όσα του αποδίδονται και αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Πλέον μένει να ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία και εκτιμάται πως θα υπάρξει αθωωτικό βούλευμα για τον εντολέα του και η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο.

Υπενθυμίζεται, πως η γυναίκα που κάνει διακοπές με τον σύζυγό της σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο αλλοδαπός μασέρ, ηλικίας 47 ετών την ώρα του μασάζ τη χάιδεψε σε διάφορα σημεία του σώματος και προχώρησε και περισσότερο, βάζοντας τα δάχτυλά του στον κόλπο της.

Η γυναίκα δεν αντέδρασε, φοβούμενη όπως είπε, πλήρωσε και στη συνέχεια ενημέρωσε το σύζυγό της, ο οποίος χτύπησε τον αλλοδαπό μασέρ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα