Σε ρυθμούς κανονικότητας άρχισε να μπαίνει το Ηράκλειο, με την άρση των περιορισμών να έχει αρχίσει ήδη να αφήνει το αποτύπωμά της στην αγορά της πόλης, η οποία σήμερα «πλημμύρισε» από κόσμο.

Το γεγονός πως διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας της εστίασης σε συνδυασμό με την κατάργηση των sms σε 13033 και 13032 από χθες, αλλά και την κατάργηση της μεθόδου του click inside στο λιανεμπόριο, «έφερε» περισσότερους Ηρακλειώτες στο κέντρο της πόλης προκειμένου να κάνουν «ελεύθερα» τις αγορές τους ή να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους.

Μάλιστα η εικόνα στο κέντρο του Ηρακλείου δημιουργεί αισιοδοξία εκτός από τους καταναλωτές, οι οποίοι δήλωσαν ανακουφισμένοι από την άρση των περιορισμών και στους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων αφού όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που μπαίνουν στα καταστήματα, χωρίς να σκέφτονται τα «εμπόδια» των sms και των ραντεβού.

Η εστίαση έχει αρχίσει πλέον να βρίσκει τους ρυθμούς της, έστω και με την αποκλειστική λειτουργία των εξωτερικών χώρων, αφού το μεσημέρι ο κόσμος «γέμισε» τα τραπεζάκια των καταστημάτων στο κέντρο.