Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Χερσονήσου, όταν ένας Ηρακλειώτης έκλεψε τσιγάρα αξίας 10 χιλιάδων ευρώ από περίπτερο και στη συνέχεια, τα πούλησε σε άλλο περίπτερο στο Ηράκλειο!

Η διάρρηξη έγινε πριν λίγες ημέρες και εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Χερσονήσου. Δράστης είναι σύμφωνα με την αστυνομία ένας Ηρακλειώτης ηλικίας 37 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Όπως προκύπτει από την έρευνα ο δράστης ξεκίνησε από το Ηράκλειο για να κάνει τη διάρρηξη του περιπτέρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του βρέθηκαν κάποια πακέτων τσιγάρων που δεν πρόλαβε να πουλήσει. Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο κλεπταποδόχος περιπτεράς δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Το περίπτερο που διέρρηξε είχε κάμερες, το υλικό των οποίων βοήθησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου κ. Δημήτρης Κ. δήλωσε ότι έχει βρεθεί το 70% του εμπορεύματος. «Οι αστυνομικοί έκαναν ότι μπορούσαν για να βρουν τους δράστες. Ο ένας συνελήφθη κι ο άλλος διέφυγε» ανέφερε ο ίδιος στο Creta24.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και μια κοπέλα η οποία μετέφερε με ταξί τις βαλίτσες με τα τσιγάρα από τη Χερσόνησο στο Ηράκλειο.