Ηράκλειο: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού

Πρέπει να διαβάσετε

Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου, γιορτάζει ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νεολαίας, Οργάνωσης και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης με τη διοργάνωση δύο εκδηλώσεων στο πλαίσιο της δράσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ».

Ειδικότερα, σήμερα Κυριακή από νωρίς το πρωί έως και τις 16.00 το απόγευμα, λαμβάνει χώρο στο αίθριο της Λότζια, ανοικτή μουσικοχορευτική εκδήλωση για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσουμε δύναμη στις ευχές  δύο παιδιών από το Ηράκλειο, που παλεύουν με μία σοβαρή ασθένεια.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: ο Μάνος Πυροβολάκης, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, η Χορωδία Μαλίων, η Χορωδία του «Κλασσικού Ωδείου» Ηρακλείου, το «Ωδείο Κρήτης» και η Loopia Band. Επίσης, συμμετέχουν τα χορευτικά σχήματα: «Σχολή Χορού Μαριλού Μπεναρδή», «BACKSTAGE DANCE REVOLUTION», «ΕΝ ΧΟΡΩ» και οι σχολές χορού «ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ».

Στο ίδιο πλαίσιο, τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου (17:00-20:00) διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός: Από τη σκέψη στην πράξη» στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η  παρουσίαση του σχεδιασμού για τις δράσεις για την προώθηση του εθελοντισμού.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα