Ηράκλειο: Έδωσε «ζωή» μέσα από τον θάνατο της

Πρέπει να διαβάσετε

Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, έδωσε σε συνανθρώπους μας η απόφαση οικογένειας να δωρίσει τα όργανα 63χρονης, που έφυγε από την ζωή στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για μια 63χρονη, η οποία τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Η προσφορά της οικογένειας της γυναίκας που πρόσφατα έχασε τη ζωή της, στο νοσοκομείο, πρόσφερε ζωή σε συνανθρώπους μας» τόνισε μιλώντας στο Creta24, ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης, προσθέτοντας πως μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής είχε ολοκληρωθεί η λήψη οργάνων.

Ήπαρ, νεφρά και κερατοειδής χιτώνες θα δώσουν «ζωή» σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

«Η μεγαλοσύνη της καρδιάς της οικογένειας και η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, είναι παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας. Παραδείγματα που πρέπει να φωτίζουν τη ζωή μας» σημείωσε, τέλος, ο κ. Κτενιαδάκης.

Όσοι γνώριζαν την 63χρονη γυναίκα, κάνουν λόγο για ένα άνθρωπο που ήταν «πάντα με το χαμόγελο στα χείλη». Συγγενείς και φίλοι, λύγισαν στο άκουσμα του θανάτου της, μη μπορώντας να πιστέψουν πως η αγαπητή σε όλους 63χρονη, δεν θα βρίσκεται πια «δίπλα» τους.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα