Ηράκλειο: Δέκα μέρες δύσκολης μάχης για τον 27χρονο Μιχάλη στην εντατική

Πρέπει να διαβάσετε

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και 10 ήμερες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο 27χρονος Μιχάλης, που το μεσημέρι της Τρίτης 30 Μαΐου, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, που σημειώθηκε στο Ηράκλειο, επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος του Γαζίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Βενιζελείου, Ελευθερία Κωστάκη, ο νεαρός νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία, ενώ δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην προσπάθεια τον γιατρών να τον ξυπνήσουν.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του, με την ελπίδα 27χρονος να ανταποκριθεί στην θεραπεία των γιατρών.

Στο μεταξύ, όπως έγραψε το Creta24, η οικογένεια του 27χρονου, αναζητά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναγωνίως λεπτομέρειες και στοιχεία από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

Σπαρακτικό το μήνυμα της μητέρας του, η οποία απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει πώς έγινε το τροχαίο να επικοινωνήσει μαζί της.

«Είναι το παιδί μου, η ζωή μου όλη, είναι ο λόγος που ζω» αναφέρει η γυναίκα και τονίζει πώς ο γιος της θα βγει νικητής στη μάχη που δίνει στην εντατική.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα