Ηράκλειο: Στο Creta24 η αδερφή των νεαρών που δέχθηκαν επίθεση – Τα νεότερα για την υγεία τους

Συγκλονισμένη βρίσκεται η τοπική κοινωνία, μετά την επίθεση που δέχθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο αδέρφια στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια γλεντιού για τον Δεκαπενταύγουστο.

Το Creta24, ήρθε σε επαφή με την αδερφή των δύο νεαρών ανδρών με την ίδια να αναφέρει πως «είναι καλά στην υγεία τους».

Πηγές αναφέρουν πως οι δύο νέοι δεν γνώριζαν τον 25χρονο που τους τραυμάτισε ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν είναι άγνωστος «σχεδόν για όλη την πεδιάδα».

Ο 25χρονος, συνελήφθη την Τρίτη, κοντά στο σημείο όπου γινόταν το γλέντι ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός κτηνοτρόφος είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. και στο παρελθόν ενώ σύμφωνα με τις Αρχές έχει έντονη παραβατική συμπεριφορά.

O 23χρονος νεαρός που τραυματίστηκε στον θώρακα, νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ ο 20χρονος αδερφός του έχει τραυματιστεί σοβαρά και εξετάζεται αν έχει χτυπηθεί ο πνεύμονας.

Ωστόσο, μια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές αλλά έχει γίνει γνωστή από παρόντες στο επεισόδιο, αναφέρει ότι ήταν αναμενόμενο να παρεκτραπούν τα πράγματα καθώς στο σημείο βρίσκονταν άτομα που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. 

Τα όσα περιγράφονται, για το τι προηγήθηκε του επεισοδίου και κορυφώθηκε με τον τραυματισμό των δύο αδερφών είναι ανησυχητικά… Είναι απορίας το πως – αν ισχύουν οι μαρτυρίες προς το Creta24δεν υπήρξαν και άλλα θύματα.

Αναφορικά με τον τραυματισμό των δύο νεαρών, αυτόπτες μάρτυρες είπαν σε προφορικό επίπεδο, ότι όλα ξεκίνησαν από άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο που ήταν ο λυράρης και χορεύοντας άρχισαν να ενοχλούν τον κόσμο. Έτσι, λένε κάποιοι ότι ξεκίνησε η φασαρία.

Πάντως, ο συλληφθείς αρνείται ότι αυτός μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια ενώ αναφέρει πως και ο ίδιος έχει χτυπηθεί και θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα