Ηράκλειο: Απολογείται ο 48χρονος για τις απόπειρες βιασμού

Πρέπει να διαβάσετε

Στον ανακριτή οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 48χρονος, επίδοξος βιαστής, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 25 ετών.

Σε βάρος του 48χρονου, που πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για εξύβριση αλλά και θέματα που αντιμετώπιζε με την πρώην σύζυγό του, όχι όμως για πράξεις όπως εκείνες για τις οποίες κατηγορείται και φέρεται να έχει παραδεχτεί.

 Τα βίντεο

Από το υλικό που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Ηρακλείου φαίνεται καθαρά ο τρόπος που κινήθηκε πριν από λίγες ημέρες εναντίον των δύο νεαρών γυναικών. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που υπάρχει, ο 48χρονος ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής μία κοπέλα, η οποία δεν τον έχει αντιληφθεί και προχωράει αμέριμνη . Ο δράστης κινείται σε ένα φωτισμένο δρομάκι του Ηρακλείου με γρήγορα βήματα για να πλησιάσει την κοπέλα που προπορευόταν. Λίγα μέτρα μετά και ενώ ο φωτισμός δεν είναι τόσο δυνατός, επιλέγει να επιτεθεί στην κοπέλα. Δεν διακρίνεται ακριβώς τι κάνει, ωστόσο από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί, είναι ξεκάθαρο το τι έγινε στη σκοτεινή γωνία που επέλεξε για να εκφράσει τις ορέξεις του.

Από το βίντεο και την αντίδραση που έχει ο 48χρονος, προκύπτει ότι η κοπέλα αντέδρασε, ίσως να έβαλε και τις φωνές. Κάποια στιγμή ο ίδιος το βάζει στα πόδια τρέχοντας, ενώ γυρίζει να κοιτάξει πίσω του εάν τον ακολουθεί κανείς. Το βίντεο είναι πολύ διαφωτιστικό και έδωσε την ευκαιρία στους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν να έχουν καθαρή εικόνα του σωματότυπου, του προσώπου αλλά και των ρούχων που φορούσε εκείνο το βράδυ.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έγιναν αρκετές προσαγωγές από την αστυνομία αυτές τις ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα