Σοκ προκαλεί αποκλειστικό βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Creta24 από την επίθεση σήμερα τα ξημερώματα σε βάρος εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου από αγνώστους.

Ο ήχος του βίντεο έχει απενεργοποιηθεί για ευνόητους λόγους.

Στο μεταξύ συγκλονίζει η περιγραφή ενός από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, για την επίθεση που δέχθηκαν ενώ πραγματοποιούσαν δρομολόγιο για την αποκομιδή απορριμμάτων.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στην ανηφόρα προς το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, όταν το απορριμματοφόρο πλησίασε κάδους για την αποκομιδή και ξαφνικά συνάντησαν δύο οχήματα, ένα Ι.Χ. και ένα αγροτικό, γεμάτα με άτομα.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων, πάτησαν την κόρνα στο απορριμματοφόρο χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ενώ αμέσως μετά, από τα δύο αυτοκίνητα βγήκαν 10 άτομα, κρατώντας ξύλα και άρχισαν να χτυπούν βάναυσα τους υπάλληλους.

Ο ένας από τους εργαζόμενους, ο οποίος τυγχάνει να έχει σήμερα και την ονομαστική του εορτή, είναι εκείνος που δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα, όπως και ο οδηγός του απορριμματοφόρου. Ο δεύτερος εργαζόμενος, χτυπήθηκε κι εκείνος, αλλά πρόλαβε να ξεφύγει και να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εργαζόμενος οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, προς την περιοχή του Γιοφύρου.

Θάνος Περβολαράκης