Ηράκλειο: «Αποχαιρετούν» την αγαπητή δασκάλα που έφυγε από τη ζωή

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Τερεζάκη – Χατζηιωάννου.

 

Η αγαπητή συνταξιούχος – δασκάλα Μαρία Τερεζάκη – Χατζηιωάννου, άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και όσους την γνώριζαν.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 3.30 το μεσημέρι.

Προηγούμενο

Κρήτη: Χειροπέδες σε έξι άτομα που «ψάρευαν» πελάτες για τα πάρκινγκ τους

Επόμενο

Αρχίζει με δωρεάν είσοδο το 5ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην Ελεύθερνα!

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Το υπουργείο Ναυτιλίας στέλνει στον εισαγγελέα την εταιρεία του φέρι μποτ που έπεσε στην ξέρα – Δεν έχει κάνει τίποτα για την αποκόλληση

Τον Εισαγγελέα για τις παραβλέψεις της πλοιοκτήτριας εταιρείας του φέρι μποτ που προσάραξε χθες, Τρίτη, το απόγευμα σε…