Ηράκλειο: «Από το σοκ δεν μπορούσε να θυμηθεί πως έγινε» – Οι στιγμές μετά το πρωινό τροχαίο

Πρέπει να διαβάσετε

«Άκουσα έναν πολύ μεγάλο θόρυβο, βγήκα από το σπίτι και ήταν στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο που είχε χτυπήσει τα δικά μας». Αυτό δήλωσε στο Creta24 η ιδιοκτήτρια των σταθμευμένων αυτοκινήτων πάνω στα οποία έπεσε το όχημα της 35χρονης, στο πρωινό τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Πατσίδες-Αρχάνες.

Όπως σημείωσε η γυναίκα στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες, η 35χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι -ευτυχώς ελαφρά- και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μια ακόμα νεαρή γυναίκα η οποία δεν τραυματίστηκε.

Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Αρχάνες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία όπως φαίνεται και στις εικόνες του Creta24 υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

«Από το σοκ δεν μπορούσε να θυμηθεί πως έγινε, πως της έφυγε το αυτοκίνητο. Μένει στην περιοχή, τον ξέρει τον δρόμο, περνάει συνέχεια από εδώ», ανέφερε η ιδιοκτήτρια των δύο αυτοκινήτων που υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

«Το δικό της αυτοκίνητο ήταν διαλυμένο», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα