Ηράκλειο: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για χορήγηση voucher μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για τα Δημοτικά Κ.Δ.Α.Π.

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την παροχή voucher για τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ), σε γονείς που έχουν καταθέσει αίτηση για την ένταξη των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).

Τα αποτελέσματα αφορούν την επιλογή των ενδιαφερόμενων γονέων στο πρόγραμμα δράσης  «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της σχολικής περιόδου 2022 – 2023.

Η ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων ξεκινά στις 24 και ολοκληρώνεται στις 26 Αυγούστου, ενώ η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση ,μπορούν να ελέγξουν αν ο φάκελος τους είναι πλήρης στον παρακάτω σύνδεσμο: “https://web.eetaa.gr/results/results_2022/goneis_pro_select.php”

Για την υποβολή ενστάσεων , οι αιτούντες μπορούν να επικοινωνήσουν στο γραφείο της ΕΕΤΑΑ:2105214600 καθώς και στο γραφείο της ΔΗ.Κ.Ε.Η.:2813409820

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα