Ηράκλειο: Ανακαίνιση στα αποδυτήρια της μικρής πισίνας του ΕΑΚΗ

Πρέπει να διαβάσετε

Ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια της μικρής πισίνας του ΕΑΚΗ, όπως γνωστοποιείται με ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα:

«Ιδεατά θα θέλαμε τα μικρά αποδυτήρια να είναι ακριβώς όπως τα μεγάλα μας αποδυτήρια, τα οποία θα γίνουν στο άμεσο μέλλον με τα έργα ανάπλασης του κολυμβητηρίου.Όμως ήταν χρέος μας στο μέτρο του δυνατού με πολλή δουλειά και μεράκι να προχωρήσουμε σε μία γενναία ανακαίνιση των υφιστάμενων αποδυτηρίων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τους δίνοντας περισσότερο χρώμα για τους μικρούς μας φίλους.

Φροντίσαμε να αλλαχθεί ο φωτισμός και να αντικατασταθεί όπου χρειαζόταν ο υδραυλικός εξοπλισμός. Βάφτηκαν και εξωτερικά και εσωτερικά και τελικώς φροντίσαμε τα αποδυτήρια να είναι αξιοπρεπή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μείνουμε στάσιμοι.
Μέχρις ότου λοιπόν κατασκευαστεί η νέα πισίνα και τα καινούργια αποδυτήρια θα φροντίσουμε στοχευμένα όπως σε κάθε ενέργειά μας να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να προσθέσουμε ένα ακόμα λιθαράκι για ένα σύγχρονο κολυμβητήριο. Μπράβο στους νέους συνεργάτες από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την φιλότιμη δουλειά τους. Θερμή παράκληση να φροντίσουμε για την σωστή χρήση του εξοπλισμού και σεβασμού του χώρου».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα