Ηράκλειο: Αγωνία για τη 40χρονη νηπιαγωγό – Πήγε στον οδοντίατρο και κατέληξε στην εντατική (βίντεο)

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Ζαρό, όταν μια νηπιαγωγός κατέληξε από τον οδοντίατρο στην εντατική!
Αμέσως μετά την ένεση που έγινε στην 40χρονη, έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ.
Η Βαλάντη, είναι διασωληνωμένη από τη Δευτέρα ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πώς πιθανότατα δεν σχετίζεται η ένεση με το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης  Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στην συναδέλφισσα Βαλάντη Δ.  που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει το  συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!

Οι προσευχές όλων μας… στη Βαλάντη!!!», αναφέρεται, στο σχετικό ψήφισμα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα