Ηράκλειο: 33χρονος συνελήφθη μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο

Πρέπει να διαβάσετε

Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα, τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Ο άνδρας συνελήφθη κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε κατά τον κατάπλου πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς κ ατείχε και επέδειξε ένα πλαστό διαβατήριο, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας καθώς και μία κάρτα αεροπορικής επιβίβασης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προέβησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 217 του Π.Κ. “Πλαστογραφία πιστοποιητικών”. και του άρθρου 83 του Ν.3386/05 σε συνδυασμό με το άρθρο 42 του Π.Κ. “Απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα”.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά, ο 33χρονος κατείχε και επέδειξε ένα (01) πλαστό διαβατήριο, ένα (01) πλαστό δελτίο ταυτότητας καθώς και μία (01) κάρτα αεροπορικής επιβίβασης.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα