Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με… ξύλο φέρεται να έδωσαν ανήλικοι σε σχολείο στην περιοχή της Θέρισσου στο Ηράκλειο, με το περιστατικό να καταλήγει σε τραυματισμό ενός μαθητή και σε πέντε συλλήψεις.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/09), όταν δύο από τους ανήλικους φέρεται να ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο.
Ένας από τους μαθητές χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες υπεβλήθη σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε κάταγμα στη μύτη.
Οι υπόλοιποι κατέγραφαν τον ξυλοδαρμό
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι υπόλοιποι ανήλικοι που βρίσκονταν στο σημείο βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα όσα συνέβαιναν.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου προχώρησαν στη σύλληψη συνολικά πέντε ανήλικων, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, τα οποία φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για την καταγραφή του περιστατικού.
Συνελήφθησαν και οι γονείς
Για την υπόθεση συνελήφθησαν επιπλέον πέντε κηδεμόνες των ανηλίκων, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.