Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
13.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ήμουν σε σοκ, λέει ο 16χρονος που παρασύρθηκε από φορτηγό – Έσπασε το πόδι και το χέρι του

Πρέπει να διαβάσετε

Τις πρώτες στιγμές μετά την παράσυρση από βαν στον Μαραθώνα περιγράφει 16χρονος μαθητής που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο.

 

«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει, δεν έστριψε ήρθε ευθεία προς τα εμένα με πολύ ταχύτητα. Χτύπησε μια κολώνα και η κολώνα χτύπησε εμένα και το αυτοκίνητο», είπε ο 16χρονος στον ALPHA.

«Ήμουν σε σοκ. Έβλεπα το πόδι μου να έχει γίνει κάπως αλλιώς. Δεν είναι αυτό το πόδι μου. Δεν μιλούσα πολύ το μόνο που έλεγα ήταν ότι πονάει το πόδι μου», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο 16χρονος έχει χειρουργηθεί στο πόδι «και περιμένουμε τώρα το χέρι. Το πόδι είναι χειρότερα, το χέρι είναι από δύο μεριές σπασμένο αλλά το πόδι είναι από τρεις-τέσσερις».

 

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως από τύχη δεν παρασύρθηκε και άλλος ανήλικος αφού την ώρα του ατυχήματος είχε σχολάσει η τάξη του 16χρονου.

«Έγινε ένα θαύμα, το γεγονός ότι ένα αυτοκίνητο πέρασε με τέτοια ταχύτητα και βγήκε απέναντι στη στάση του λεωφορείου, εμείς νομίζαμε ότι πήρε από κάτω τρία με τέσσερα άτομα. Ήταν απίστευτη η ταχύτητα και είχε τόσο κόσμο», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης όταν λευκό φορτηγό καβάλησε» το κράσπεδο, πέρασε ξυστά από τη στάση λεωφορείου όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μαθητές και σταμάτησε πάνω σε συρματοπλέγματα.

 

in_article_2_mobile

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα