Ικανοποίηση Ταουσιάνη για την πρόκριση και τώρα… πρωτάθλημα (Video)

Πρέπει να διαβάσετε

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπαίνουν στην τελική ευθεία τα Χανιά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, κάτι που ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος όμως παράλληλα στάθηκε και στους τομείς που χρήζει η ομάδα του βελτίωση.

Σε έναν αγώνα όπου τα Χανιά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 5ο μόλις λεπτό, επέβαλαν στη συνέχεια τον ρυθμό τους και ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Λεμονή και στο τέλος πήραν τη νίκη με το γκολ του Μαζουλουξή που έδωσε και την πρόκριση.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης στις δηλώσεις του στάθηκε στην ικανοποίηση για την πρόκριση, την ένταση που είχε στο παιχνίδι της η ομάδα του, τονίζοντας όμως παράλληλα τη μη αποτελεσματικότητα, βάσει της κατοχής και των ευκαιριών.

«Με αφορμή την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα όπου θεωρώ ότι θα είναι σαφώς καλύτερο σε σχέση με το περσινό, έτσι δείχνουν η οιωνοί…», τόνισε αρχικά ο προπονητής των Χανίων και συνέχισε:

«Όπως είχαμε πει, ο θεσμός του Κυπέλλου εντάσσεται στο πλαίσιο της διάκρισης μας. Ως ομάδα με υψηλούς στόχους θέλουμε και σε αυτόν τον θεσμό να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά και να έχουμε και εκεί καλές παρουσίες και νίκες. Παίξαμε με έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν πιο ανέτοιμος σε σχέση με μας, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για μας.

Αυτό που θα κρατήσω είναι η πολύ μεγάλη ένταση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον και το άλλο είναι ότι το ποσοστό αποτελεσματικότητας δεν ήταν ανάλογο με την κατοχή που είχαμε και τις ευκαιρίες που κάναμε. Σαφώς αυτό είναι ένα κομμάτι που θα μας απασχολήσει και θα επιδιώξουμε να το βελτιώσουμε.

Μπαίνουμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος με συγκέντρωση στην καθημερινότητά μας για να πάμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα