Τέσσερις μήνες νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έδινε «σκληρή» μάχη, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής.  Ο λόγος για τον 64χρονο άστεγο από το Ρέθυμνο, ο οποίος τον Οκτώβριο είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 64χρονος το προηγούμενο διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, εδώ και ένα μήνα ήταν αρνητικός στον ιό και εισήχθη σε απλή ΜΕΘ, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή. «Σίγουρα και ο κορωνοϊός επηρέασε αρνητικά την υγεία του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης.

Τον άστεγο, είχαν βρει το πρωί της 31ης Οκτωβρίου, να κοιμάται έξω από κατάστημα του Ρεθύμνου σε άσχημη κατάσταση, οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 64χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, έχοντας μάλιστα βαριά συμπτώματα. Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου και λίγους μήνες μετά, κατέληξε.