Η Παγκρήτια Τράπεζα δίνει διευκρινήσεις για την παραίτηση της Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από τη θέση της ανώτερης γενικής διευθύντριας της τράπεζας.

Θέλοντας να βάλει «φρένο» σε οποιαδήποτε πιθανή σεναριολογία ξεκαθαρίζει ότι η παραίτηση προέκυψε για προσωπικούς λόγους και μάλιστα το στίγμα δίνει με τις δηλώσεις τους ο πρόεδρος της Lyktos Participations, Στρατηγικού Επενδυτή της Παγκρήτιας, Μιχάλης Σάλλας.

«Στη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου οφείλονται πολλά από τα σημαντικά που επιτεύχθηκαν στην Παγκρήτια Τράπεζα», επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σάλλας για την κ. Παπαδοπούλου η οποία θα συνεχίσει προσωρινά να ασκεί τα καθήκοντά της, μέχρι την εξεύρεση νέου στελέχους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του προέδρου της Παγκρήτιας Τράπεζας Γιώργου Κουρλετάκη ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας σημείωσε μεταξύ άλλων πως «η κ. Παπαδοπούλου αποτελεί κομμάτι της οικογένειας της Παγκρήτιας».

Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει την κομβική θέση του ανώτερου γενικού διευθυντή της τράπεζας.