Η… τελική “πεντάδα” ξένων υποψηφίων για τον πάγκο του ΟΦΗ

Πρέπει να διαβάσετε

Στην τελική ευθεία περνά το θέμα προπονητής στον ΟΦΗ, καθώς έχουν υπάρξει οι τελικές συζητήσεις με πέντε υποψηφίους που απασχολούν την κρητική ομάδα και πλέον αυτό που απομένει είναι η τελική επιλογή.

Οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ εξετάζουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις, οι οποίες προέρχονται από το εξωτερικό, με έναν μόνο εξ’ αυτών να έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο έχει δουλέψει στο παρελθόν και δεν αναφερόμαστε στην περίπτωση Κόλμαν.

Η τελική επιλογή μόνο εύκολο πράγμα δεν είναι καθώς στον ΟΦΗ θέλουν ο άνθρωπος που θα ηγηθεί τεχνικά της ομάδας να πληροί τις προϋποθέσεις που υπάρχουν στην ομάδα και για τον λόγο αυτό δεν θέλουν να προχωρήσουν σε βιαστικές επιλογές.

Εξάλλου η παρουσία στην ομάδα του Πέδρο Καραβέλα ο οποίος έχει την καθοδήγηση της ομάδας την παρούσα στιγμή δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της ομάδας να μην προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις. Ο Καραβέλα δεν πρόκειται να παραμείνει ως πρώτος προπονητής αναμένεται να είναι όμως και στο προπονητικό επιτελείο του νέου τεχνικού.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα