Η Σβόμποντα… ντύθηκε Τεντόγλου – Δήλωσε πως πάει να ξαπλώσει γιατί δεν της αρέσουν τα πρωινά – Δείτε βίντεο

Πρέπει να διαβάσετε

Τα παράπονά της για το πρωινό πρόγραμμα έκανε η Εύα Σβόμποντα, η οποία δείχνει να έχει παρακολουθήσει πολύ τον Μίλτο Τεντόγλου.

Μετά την πρόκρισή της στον τελικό η σπρίντερ από την Πολωνία έκανε ξεχωριστές δηλώσεις στις οποίες ανέφερε πως δεν είναι μεγάλη φαν του πρωινού ξυπνήματος.

Αλλά όπως φαίνεται μάλλον της… έπεσε βαρύς ο μεσημεριανός ύπνος αφού αργότερα έχασε το χρυσό μετάλλιο από τη Τζούλιεν Άλφρεντ, η οποία έγινε η πρώτη αθλήτρια (άνδρες και γυναίκες) στην ιστορία της Αγίας Λουκίας (Καραΐβική) που παίρνει μετάλλιο για λογαριασμό της πατρίδας της.

«Χαίρετε. Ευχαριστώ. Ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερα και δεν μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς. Έφαγα πρωινό, έβαλα μακιγιάζ και πήγα εκεί. Νιώθω πολύ καλά, όχι τόσο αισιόδοξη βέβαια, αλλά θα δούμε. Το 7.02 είναι γρήγορο για τις 11 το πρωί και μου αρέσει αυτό» ανέφερε η Σβόμποντα.

@onherturf

Poland’s Ewa Swoboda may not like waking up early, but she got herself a spot in the #WorldIndoorChamps 60m semifinals. 🔥 #trackandfield #sprint #interview #relatable

♬ original sound – onherturf

«Όταν ξυπνάω νιώθω ΑΑΑΑ. Είναι πολύ νωρίς για να τρέξεις γρήγορα, αλλά το 7.02 είναι εντάξει. Πάω να κοιμηθώ, να φάω, και τα λέμε σύντομα», σχολίασε στο BBC.

@bbcsport

Ewa Swoboda isn’t a fan of early starts 😅 #BBCAthletics #IndoorWorldChamps #Athletics #Swoboda

♬ original sound – BBC Sport

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα