Η πλούσια δράση του BRANCH ZEUS ANOGIA συνεχίζεται για όλο το 2021 και παρά την πανδημία και τους περιορισμούς.

Στο πλαίσιο των άμεσων δράσεων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων – Θέμα 117A, με κύριο σύνθημα << Υπηρετούμε>> σχεδιάζονται τα προγράμματα:

  1. Φιλοξενία Παιδιών με Νεανικό Διαβήτη τύπου 1, στις παιδικές κατασκηνώσεις  <<Λωτοφάγοι>> Ηρακλείου και <<Τσίκι Μπουμ>> Χανίων, στην Κρήτη.

Η κατασκηνωτική περίοδος θα προσφέρει χαμόγελο, ανάπαυλα στα παιδιά που νοσούν καθώς και την περαιτέρω κοινωνικοποίηση μέσω της συμμετοχής τους στις ποικίλες κατασκηνωτικές δραστηριότητες. Η δράση σχεδιάζεται με τη συνδρομή  του Παγκρήτιου Συλλόγου για τον Νεανικό Διαβήτη – ΠΑΣΥΝΕΔ- υπό την καθοδήγηση των ειδικών ιατρών και νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

  1. Υποστήριξη στην ανάπτυξη της έρευνας για τον Καρκίνο Παιδικής Ηλικίας που διεξάγει το Εργαστήριο Βιολογίας – Αιματολογικών Νόσων και Καρκίνου Παίδων της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η ευαισθητοποίηση γύρω από τα χρόνια προβλήματα των παιδιών που νοσούν η ενεργή συμμετοχή και η συνδρομή όλων είναι καταλυτικής σημασίας για την επιτυχημένη υλοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων!

Η Λέσχη Lions Αργυρούπολη/ Διόσκουροι & αντίστοιχα το BRANCH ZEUS ANOGIA στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του, για το Λαϊονικό έτος 2021-2022, ανέδειξαν Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ η L.ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΡΗ με Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ την L.ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΜΩΛΗ, Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ και ΠΡΟΕΔΡΟ της  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΛΩΝ την L.ΜΑΙΡΗ ΖΗΝΟΖΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ και ΤΑΜΙΑ την L.ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΟΒΩΛΑΚΗ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ LCIF την L.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓ & ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ την L.ΜΑΓΔΑ ΚΑΤΟΠΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ την L.ΔΑΦΝΗ ΔΙΒΑΡΗ και ΣΥΜΒΟΥΛΟ την L. ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.

ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ για το Εθνικό Συνέδριο – Τακτικός (1) και Αναπληρωματικός(1)

L.ΜΑΙΡΗ ΖΗΝΟΖΗ, L. ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΟΒΩΛΑΚΗ

3μελης ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – L.ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ -Προέδρος , L. ΡΟΥΛΑ ΠΕΤΟΥΣΗ-ΤΣΑΡΛΑΜΠΑ, L. ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΜΩΛΗ

Νέα Πρόεδρος του BRANCH ZEUS ANOGIA η L. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΛΗ

Γραμματέας & Ταμίας η L.ΜΑΙΡΗ ΖΗΝΟΖΗ

Στις τοπικού χαρακτήρα στοχευμένες δράσεις του κατά το 2020 έως σήμερα το BRANCH ZEUS ANOGIA :

  • Δώρισε βιβλιοθήκη και βιβλία στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοκαρά, με στόχο τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης
  • Πρόσφερε δωρεάν μάσκες στους πολίτες του Ηρακλείου, στο πλαίσιο συνεισφοράς στην μάχη κατά του covid-19
  • Πραγματοποίησε διαδικτυακή ομιλία με θέμα <Νεανικός Διαβήτης- το μεγάλο ταμπού> με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη.
  • Πρόσφερε δωροεπιταγές και τρόφιμα ( ελαιόλαδο) στο Χαμόγελο του Παιδιού
  • Δώρισε βιβλία στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άγιου Ιωάννη σε συνεργασία με τη Λέσχη Ηρακλείου
  • Δώρισε βιβλία νεανικής λογοτεχνίας και παραμύθια στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο»
  • Πρόσφερε τρόφιμα (ελαιόλαδο και μέλι) στο Παιδικό Χωριό SOS του Ηρακλείου
  • Κατέθεσε χρηματικό ποσό στην μνήμη του Προέδρου του Πολλαπλού Θέματος <Ελλάς –Κύπρος> Μανώλη Σαμώλη, το οποίο θα δοθεί για την ανακαίνιση του Ιατρικού Κέντρου Ανωγείων.

 «Ευχαριστούμε όσους ήδη ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να συνδράμετε στις παραπάνω δράσεις επικοινωνήστε στο Email: lionszeus.br@gmail.com και στο Mobile:  6972 875646» αναφέρεται στην ανακοίνωση.