Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, σε συνέχεια των επισκέψεων της σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, προκειμένου να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και φορέων για τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν για τον εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Η κ. Αγγελοπούλου επισκέφθηκε πριν από λίγο την οικία – μουσείο του Ελευθέριου Βενιζέλου στη Χαλέπα και τους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι  ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της κας Αγγελοπούλου και του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με κύριο θέμα τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στη συνέχεια η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»  επισκέφθηκε τον Δήμο Χανίων στο πλαίσιο προγραμματισμού και προετοιμασίας των εκδηλώσεων, λίγο αργότερα επισκέφθηκε  και το Φρούριο Φιρκά ενώ η κ. Αγγελοπούλου θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις της στα Χανιά, με το Πολυτεχνείο Κρήτης.