Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
11.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Η ονομαστική ψηφοφορία για το πέρασμα του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και η κομματική πειθαρχία

Πρέπει να διαβάσετε

Το αίτημα για την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής και όλων των άρθρων και επί των τροπολογιών κατέθεσε και τυπικά στην Ολομέλεια της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νότης Μηταράκης για την ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, μεταφορά Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και λοιπές διατάξεις».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, ανέφερε πως η κοινοβουλευτική πλειοψηφία καταθέτει το αίτημα διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου, όπως είχε ανακοινώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και κυβερνητικός εκπρόσωπος έχουν ξεκαθαρίσει ότι το πέρασμα του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ είναι «ταυτοτικό ζήτημα» και δεν χωρά διαπραγμάτευση αλλά και ότι «προφανώς τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας για τους βουλευτές της ΝΔ».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα