Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
29.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

«Η Νύχτα των Ευχών» στο δ. Κισάμου

Πρέπει να διαβάσετε

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κισσάμου με την πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων, τη Νύχτα των ευχών, ένα μοναδικό υπερθέαμα έρχεται και πάλι στην Κίσσαμο, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 στην παραλία δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου .

Ελευθερώνουμε το φαναράκι μας και γεμίζουμε τον Κισσαμίτικο ουρανό με ευχές για Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη.

Μια Νύχτα Αγάπης και Προσφοράς για τον Συνάνθρωπο μας, γι’ αυτό καλούμαστε όλοι να προσφέρουμε είδη τροφίμων ή να ενισχύσουμε τους κουμπαράδες, παραλαμβάνοντας το φαναράκι μας από τα 3 διαφορετικά σημεία παραλαβής που θα έχουν στηθεί κατά μήκος της παραλιακής ζώνης

Αυτές τις γιορτές προσφέρουμε χαρά και στήριξη σε οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έμπρακτα την Εκστρατεία Αγάπης του Αννουσάκειου Ιδρύματος. Την ανθρωπιστική και κοινωνική αυτή δράση στηρίζουν πρώτα τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία της πόλης μας, μέλη των οποίων θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στις 19.00 με το φαναράκι τους, για έναν όμορφο Χριστουγεννιάτικο Περίπατο Αγάπης, και διασχίζοντας την οδό Σκαλίδη θα καταλήξουν στην παραλία Τελωνείου δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Μουσική επένδυση εκδήλωσης: DJ Νίκος Κατσικανδαράκης

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Χριστουγεννιάτικος Μουσικός Περίπατος

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 11.00

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

Ο Σύλλογος Ριζιτών «Η Κίσσαμος» σε συνεργασία με το Σύλλογο προβολής Κισσάμου «Η Γραμπούσα» θα αποδώσουν κρητικά παραδοσιακά κάλαντα σε όλη την πόλη της Κισσάμου , ξεκινώντας στις 11:30 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΛΙΒΑΔΙΑ 17.00

Το Ξωτικό από το Βόρειο Πόλο προσγειώνεται στα Λιβάδια της Δ.Ε. Ιναχωρίου για να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα Μαγικά του, τα απίθανα Ακροβατικά του, τα Ζογκλερικά του και την Σχοινοβασία του μεταφέροντας τους λιλιπούτιους φίλους μας σε ένα φανταστικό κόσμο!

Χριστουγεννιάτικος Μουσικός Περίπατος

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 11.00

Η Φιλαρμονική του Δήμου «Ειρηναίος Γαλανάκης» θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης με γιορτινές νότες και μελωδίες, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Κισσάμου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα