Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, 2025
21.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Η μικρή Μελίνα, το τάμα και το «θαύμα του Αγίου Μηνά» με την Αντριάνα

Πρέπει να διαβάσετε

Ως θαύμα από τον Άγιο Μηνά, περιγράφει την γέννηση της κόρης του Αντριάνας, ο Μανόλης Παρασκάκης, ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, που πριν από 10 χρόνια έχασε τη ζωή της, στη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η Μελίνα Παρασκάκη

Μέσα στον «Γολγοθά» που βίωνε η οικογένεια, τόσο εξαιτίας της απώλειας του μικρού παιδιού του, όσο και των δικαστηρίων για τη δικαίωση της ψυχής της μικρής Μελίνας, ο Μανόλης Παρασκάκης έκανε τάμα στον «προστάτη της αδικίας», τον Άγιο Μηνά!

11 Νοεμβρίου 2016 τελικά γεννήθηκε η Αντριάνα και ο ίδιος περιγράφει με μια συγκινητική ανάρτησή του στο Facebook το θαύμα που βίωσε:

«Αντριάνα.
Μετά το θάνατο της μικρής Μελίνας, ήρθες εσύ να απαλύνεις το πόνο μας.
Ενα ζωηρό παιδί που έστειλε ο Θεός με μια αποστολή. Και ένα σημάδι.
(Θα εξηγήσω παρακάτω).
Αποστολή να μη βυθιστούμε. Σημάδι δικαίωσης.
Ενα ζωηρότατο φασαριόζικο και σπιρτόζικο παιδί με απίστευτα δυνατό και τετραπέρατο χαρακτήρα από μωρό,που πιάνει τόπο. Δε μας άφηνες λεπτό να χαθούμε στην άβυσσο της λύπης.
Μόλις πηγαίναμε να βουλιάξουμε, κάθε στιγμή, ήσουν εκεί για να μας ταρακουνήσεις με τα χαμόγελά σου.
Για την ιστορία:
Η Αντριάνα γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου δικαστήριου που εν τέλει είχε αθωώσει σκανδαλωδώς
(με πραγματογνώμονες πρώην συνεργάτες και του ίδιου πολιτικού χώρου) την υπεύθυνη για το θάνατο της Μελίνας. Κι αφού το εφετείο την πήγε στα συρτάρια (Μας είχε μείνει μόνο να κάνουμε αίτηση στον Αρειο Πάγο για να ξαναγίνει η δίκη στο εφετείο), απευθύνθηκα «ψηλά».
Το δικαστήριο έγινε στη πόλη του Ηρακλείου όπου πολιούχος είναι ο θαυματουργός και δυναμικός,ζόρικος, Άγιος Μήνας.
Προστάτης κατά της αδικίας.
(Το τελευταίο αυτό δε το ήξερα-Προστατης αδικίας θα καταλάβετε παρακάτω γιατί το λέω)
Ακούστε.Τον παρακάλεσα. Έκανα τάμα. Σιωπηλά. Κανένας δεν ήξερε.
Σαν άντρας μόνο προς άντρα.
Εγώ κι Αυτός.
Η Αντριάνα ήταν να γεννηθεί με καισαρική γύρω στις 17 Νοέμβρη. Τοτε στις 11 τα ξημερώματα σαν σήμερα δηλαδή σπάνε τα νερά της γυναίκας μου και εν τέλει γεννάει με καισαρική βέβαια. Με πέρνει τότε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου λέει χωρίς να ξέρει αυτά που λέω παραπάνω για το τάμα αλλά κι εγώ χωρίς να ξέρω αυτό που μου είπε:
«Ο Άγιος Μήνας Μανολη προστατεύει από την αδικία!»
Έπαθα Σοκ! Σας διαβεβαιώνω ότι τότε είπα: Θα νικήσουμε. Θα δικαιωθεί η ψυχή της Μελίνας. Χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν περίμενα. Μετά από λίγες μέρες μαθαίνουμε ότι η υπόθεση θα ξανανοίξει στο εφετείο, με εντολή του Αρείου Πάγου πριν προλάβουμε καν να κάνουμε αίτηση. Χάρηκα αλλά πάλι δεν είπα τίποτα σε κανένα. Είχα πει στον Άγιο Μήνα ότι θα το πω δημόσια μόλις τελειώσουν όλα. Η δικη στο εφετείο έγινε και η υπεύθυνη καταδικάστηκε. Τότε βγήκα στη τηλεόραση και τον ευχαρίστησα. Το έμαθαν όλοι κι έπεσαν από τα σύννεφα.
Χρόνια πολλά Αντριάνα μας!!!».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα