Ο ΟΦΗ όσο σκληρή και αν είναι η πραγματικότητα μετά την ήττα-σοκ απο τη Λάρισα (2-3), που τον φέρνει στο χείλος του γκρεμού, πρέπει να κοιτάξει το υπόλοιπο της σεζόν και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, για να διεκδικήσει με κάθε τρόπο, την παραμονή του, στην κατηγορία.

Εχει μπροστά του, ένα ακόμη παιχνίδι για την κανονική περίοδο, με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και 7 παιχνίδια στα πλέι-άουτ (δηλαδή οκτώ συνολικά), απο τα οποία θα είναι τα 4 εκτός έδρας (5 συνολικά με αυτό του Αρη) και τα 3 μέσα στο Γεντί Κουλέ.

Σε 8 παιχνίδια, δηλαδή, ο ΟΦΗ παίζει όλη τη χρονιά και την επιβίωση του στην κατηγορία.

Ετσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο πρώτος στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην Σούπερ Λίγκ 2 (για αυτό και ήταν έγκλημα η ήττα απο την ουραγό Λάρισα) και απο εκεί και πέρα, αν είναι εφικτό και την προτελευταία θέση του μπαράζ, με τον δεύτερο της παρακάτω κατηγορίας, για μια θέση στην Σούπερ Λίγκ 1, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Η παραίτηση του Γιώργου Σίμου, που…άργησε πολύ (να γίνει αποδεκτή), δημιουργεί νέα δεδομένα και στην θέση του προπονητή.

Ο ΟΦΗ αναζητάει ουσιαστικά, τον αντικαταστάτη του Σίμου και τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στους 8 τελικούς που απομένουν.

Η …κάθοδος του Νίκου Νιόπλια, απο την εξέδρα στον πάγκο, ως κίνηση υποστήριξης του Γιώργου Σίμου, είχε φανεί εξ’ αρχής ότι δεν αποκλείεται να αποτελέσει και κάτι περισσότερο, καθώς η αλλαγή προπονητή, ήταν θέμα χρόνου, να συμβεί.

Στο παιχνίδι με τη Λάρισα, στον πάγκο ήταν και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Γιάννης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια, να γίνει ότι ήταν εφικτό, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, που τελικά δεν ήρθε για τον ΟΦΗ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ