Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Γιάννης Σαμαράς, εβαλαν τις…φόρμες τους και σήκωσαν μανίκια για την σωτηρία της ομάδας.

Οι δυο τους αναλαμβάνουν τυπικά και ουσιαστικά πλεον, να κουμαντάρουν το σκάφος, στην “τρικυμία” που έχει πέσει, σε ότι αφορά στην παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Σίμος αποτελεί παρελθόν και πλέον ο Νίκος Νιόπλιας απο το πόστο του προπονητή, αλλά και ο Γιάννης Σαμαράς, με παρουσία στο γήπεδο και τον πάγκο,  ως προπονητές και όχι συμβουλάτορες, θα οδηγήσουν την ομάδα στα 8 τελευταία παιχνίδια, στα οποία θα κυνηγήσει να αποφύγει το…μοιραίο.

Η νέα εποχή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα παρουσιαστεί και επίσημα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη, που θα γίνει την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πριν ξεκινήσει ο ΟΦΗ, τις 7 μάχες επιβίωσης των πλέι-άουτ με 4 παιχνίδια εκτός έδρας (5 συνολικά) και μόλις τρία εντός.

Τα παιχνίδια των πλέι-άουτ, θα καθοριστούν μετά απο κλήρωση που θα γίνει με τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου.

Νιόπλιας και Σαμαράς, πιάνουν το τιμόνι, πλέον ως γνήσιοι “καπετάνιοι” και όχι στελέχη της ομάδας, με συμβουλευτικό ρόλο, όπως τον είχαν, επί εποχής Σίμου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ