Ειλικρινή συγγνώμη από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ζήτησε σήμερα το πρωί η Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα είχε κατηγορήσει τον Κώστα Μπακογιάννη ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που ανήρτησε ο δήμαρχος Αθηναίων από τη στιγμή του εμβολιασμού του. Όπως είχε γράψει η Έλενα Ακρίτα στο Facebook: «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Οι αντιδράσεις για την ανάρτησή της ήταν έντονες, με αποτέλεσμα να κατεβάσει την ανάρτησή της μετά από λίγη ώρα.

Χθες, εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε και η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, που τρόλαρε την Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Στα καπάκια κι εγώ. Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!».

Η συγγνώμη της Έλενας Ακρίτα στον Κώστα Μπακογιάννη

Ωστόσο, σήμερα, προφανώς μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον δήμαρχο Αθηναίων, με νέα της ανάρτηση. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη».

Πηγή: iefimerida.gr