Η διεκδίκηση ενός σπιτιού φαίνεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του 41χρονου, που βρέθηκε νεκρός σε αμπελώνα στη Ραφήνα την Πέμπτη 22 Μαΐου.
Μιλώντας στο Star, η σύζυγος του θύματος έδωσε την δική της εκδοχή για την υπόθεση, κάνοντας λόγο για τη διαμάχη που είχε ο 41χρονος για ένα σπίτι.
«Φύγε, γιατί το σπίτι είναι δικό μου»
Σύμφωνα με τη σύζυγο αιτία ήταν ένα σπίτι που ανήκει σε έναν Αμερικάνο και το είχε νοικιάσει για χρόνια ένας Καναδός.
«Αυτός ο άνθρωπος είχε προειδοποιήσει, του έλεγε συνέχεια “φύγε γιατί το σπίτι είναι δικό μου, εγώ θα το πάρω, τσάμπα είσαι στη μέση”».
Δράστης και θύμα γνωρίζονταν από παλιά και είχαν απασχολήσει σε μικρότερη ηλικία τις αστυνομικές αρχές. Το μοιραίο ραντεβού όμως φαίνεται ότι δόθηκε για να λυθεί μια παρεξήγηση για ένα πολυτελές σπίτι στην περιοχή της Λούτσας, ενώ πριν από λίγες μέρες υπήρξε και σχετική απόφαση δικαστηρίου.
Σύζυγος θύματος: «Ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση λόγω του σπιτιού»
«Τη Δευτέρα που έχασαν το δικαστήριο και έπρεπε να δώσουν αποζημίωση, κατά την γνώμη μου πήρε ο Καναδός τηλέφωνο αυτόν και του λέει “ξέρεις, τι; Επειδή πρέπει να δώσω αυτή την αποζημίωση πάρε εσύ άλλα τόσα λεφτά και βγάλτον μου από την μέση”. Τελικά, του το γράψανε το σπίτι μαζί με τον θάνατο του άντρα μου»
Ο συνήγορος του 46χρονου κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε καρτέρι θανάτου.
«Ήταν μία πράξη που έγινε δυστυχώς εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Αυτό που προκύπτει για τον δικό μου εντολέα και θα ζητήσουμε και τις αντίστοιχες εξετάσεις, είναι ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ειδικά κοκαΐνης» δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Ρουσσόπουλος.
Αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητο του καθ’ ομολογία δράστη ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού βραχυχρόνιας μίσθωσης όπου είχε βρει καταφύγιο περιγράφει τη στιγμή της σύλληψής του: «Ενώ σπάγαμε την πόρτα αυτός ακόμα δεν είχε ξυπνήσει με αποτέλεσμα να τον βρουν σε λήθαργο, δηλαδή ακόμα κοιμόταν… Ο αστυνομικός τον αναγνώρισε και εγώ σοκαρίστηκα όταν είδα τις εικόνες να του βάζουν χειροπέδες. Πήγα επάνω και έκλαιγα».