Η Άριελ γεννήθηκε με έξι πόδια και δύο αιδοία – Την ονόμασαν όπως την πρωταγωνίστρια της Disney καθώς τα πίσω άκρα της θυμίζουν ουρά γοργόνας

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα θηλυκό σκυλάκι που γεννήθηκε με έξι πόδια βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, στην Ουαλία. Το σπάνιελ 11 εβδομάδων ανακαλύφθηκε έξω από το υποκατάστημα Pembroke Dock της B&M στο Πέμπροκσαϊρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, εκτός από τα επιπλέον πίσω άκρα της, αποκαλύφθηκε επίσης ότι έχει και δύο αιδοία.

Πάνω από 2.000 λίρες έχουν συγκεντρωθεί για να αφαιρεθούν χειρουργικά τα δύο επιπλέον πίσω πόδια της, αλλά οι κτηνίατροι έχουν προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε επίσης να χάσει ένα από τα εναπομείναντα «φυσιολογικά» πίσω πόδια της στη διαδικασία.

Αφού παρελήφθη σε κατάσταση ταλαιπωρίας από κάποιον περαστικό, το ζώο μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Greenacres Rescue.

Ονομάστηκε Ariel από τη Μικρή Γοργόνα της Disney – το προσωπικό στο κτηνιατρείο που της έγινε το τσεκ απ παρομοίασε τα επιπλέον πίσω πόδια της, τα οποία είναι εν μέρει ενωμένα μεταξύ τους, με την ουρά μιας γοργόνας.

«Όταν η Ariel ήρθε στο κέντρο μας ήταν πολύ φοβισμένη και συνεσταλμένη», είπε ο Mikey Lawlor, ιδρυτής και διευθυντής του καταφυγίου.

«Πέρασε εκείνη την πρώτη νύχτα στο σπίτι μαζί μου και ήταν εντελώς κλειστή λόγω όλων όσων είχε περάσει».

Ο κύριος Lawlor περιέγραψε τα δύο ενωμένα επιπλέον πόδια που αναπτύσσονται στη δεξιά πλευρά της ουράς της Ariel ως «ουσιαστικά ένα οστό του μηρού που στη συνέχεια χωρίζεται σε δύο οστά της κνήμης στην άρθρωση του γόνατος, αλλά δεν είναι λειτουργικά και “δεν εξυπηρετούν καθόλου”».

Λόγω της ύπαρξης δύο αρθρώσεων ισχίου στη μία πλευρά, η λεκάνη της Ariel δεν έχει σχηματιστεί σωστά.

«Ως αποτέλεσμα, το κανονικό πίσω δεξί της πόδι δεν έχει ουσιαστικά μυϊκό τόνο, οπότε ίσως χρειαστεί να χάσει και αυτό», είπε.

Ο κύριος Lawlor ανέφερε ακόμη ότι το επιπλέον αιδοίο της Ariel θα πρέπει επίσης να αφαιρεθεί, αλλά αυτό θα γίνει όταν θα είναι έτοιμη για στείρωση.

«Έτσι, το σχέδιο τώρα είναι να δώσουμε στην Άριελ έναν μήνα για να ξεπεράσει τη δοκιμασία της και να επανενταχθεί με μια ανάδοχη οικογένεια, κατά τη διάρκεια του οποίου θα την παρακολουθούμε και θα δούμε πώς θα τα πάει».

Εκτός από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη θεραπεία της Άριελ από μέλη του κοινού, ο ιδρυτής και διευθυντής του καταφυγίου αποκάλυψε ότι έχει ήδη λάβει περισσότερες από 200 προσφορές από άτομα που θέλουν να την υιοθετήσουν.

«Δεν λαμβάνουμε αιτήσεις αυτή τη στιγμή όμως, μέχρι να μάθουμε με βεβαιότητα τι θα της επιφυλάξει το μέλλον», υπογράμμισε.

Πηγήnewsbeast.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα