Ο Κώστας Γιαννούλης, επέστρεψε μετά απο καιρό στην αποστολή του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή (17/1, 17:15) στο Γεντί Κουλέ.

Αντίθετα, μεγάλος απών θα είναι ο τιμωρημένος Μεγιάδο, ενώ ούτε ο Βραζιλιάνος Φελιπε Σόουζα, τέθηκε στην διάθεση της ομάδας, αν και έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.
Εκτός σε ένα ακόμη παιχνίδι, οι μόνιμοι απόντες του ΟΦΗ, το τελευταίο διάστημα De Guzman, Γιάννου, Μαρινάκης, Nabi, Sakor, Vaz.
Ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να διατηρήσει το σχηματισμό 5-4-1 και μέσα απο την ομαδική προσπάθεια, θα επιχειρήσει να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό, του Μεγιάδο.
Ο ΟΦΗ στα τελευταία δυο παιχνίδια, έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και αυτός είναι ο πρώτος στόχος και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Η τοποθέτηση του Βαφέα σε ρόλο αμυντικού μέσου, κάτι που συνέβη και στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπου ο υψηλόσωμωος κεντρικός αμυντικός (1μ90) σκόραρε, είναι μια απο τις σκέψεις για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Απο εκεί και πέρα, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα, με πιθανή την επιστροφή του Ισπανού Σαρδινέρο, στο βασικό σχήμα (έπαιξε αλλαγή στο Περιστέρι).
Η 21μελής αποστολή αποτελείται από τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Κοροβέση και Σουρνάκη.
Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ, είναι αυτή με τους: Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέση, Βούρο, Διαμαντή, Γαννούλη, Βαφέα, Στάικο, Νέιρα, Στάρτσεζον, Σαρδινέρο, Γρίβα.