Η απάντηση Γεωργιάδη για τις «πρόωρες εκλογές»: «Οι προβλέψεις δεν είναι το δυνατό σημείο του κ. Τσίπρα»

Τέλος στα σενάρια περί… πρόωρων εκλογών έβαλε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο Ρέθυμνο από νωρίς το πρωί.

«Κάθε φορά που ακούω τον κ. Τσίπρα να κάνει μια πρόβλεψη, δεν σας κρύβω ότι πάντα αυτόματα στο μυαλό μου έρχεται η ημέρα που ήταν στον κ. Σρόιτερ, ο οποίος του είπε να κάνει μια πρόβλεψει για τις εκλογές και είπε δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε μία στο εκατομμύριο. Μετά έχασε με 10 μονάδες» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, αναφορικά με το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ήδη σκέφτεται πιθανές ημερομηνίες για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημείωσε πως οι προβλέψεις, δεν είναι το… δυνατό σημείο του Αλέξη Τσίπρα. «Αν ήμουν σύμβουλος θα του έλεγα να μην κάνει πολλές γιατί εκτίθεται».

Κλείνοντας, ανέφερε πως ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει συνταγματική ευθύνη και δικαίωμα να προκηρύξει πρόωρες ή τον χρόνο των εκλογών, είναι μόνο ο πρωθυπουργός. «Κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει, ούτε εγώ, ούτε ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Μητσοτάκης έχει τοποθετηθεί σε αυτό το θέμα».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα