Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025
32.1 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Η 13χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ που «έσπασε» τα κοντέρ!

Πρέπει να διαβάσετε

Έσπασε τα κοντέρ, η 13χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ Παρασκευή (Εβελίνα) Μακατουνάκη, στο αγώνισμα των 150 μέτρων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στη Θήβα.

 

 

Η ίδια έκανε επίδοση 18.96 και τερμάτισε στην 4η θέση, στην κατηγορία Κ16, ωστόσο ο χρόνος αυτός σύμφωνα με στατιστικολόγους του στίβου, αποτελεί μια απο τις κορυφαίες επιδόσεις, που έχουν γίνει ποτέ στο συγκεκριμένο αγώνισμα, στην κατηγορία Κ14!

Σύμφωνα με τους ειδικούς του κλασσικού αθλητισμού, τα προηγούμενα χρόνια, οι επιδόσεις κοντά στο 19.20 στη συγκεκριμένη κατηγορία, έδιναν μετάλλιο και η Εβελίνα Μακατουνάκη, έκανε επίδοση 18.96.

Όπως τονίζει ο προπονητής της αθλήτριας Γιώργος Οικονομάκης “παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Εβελίνα, ξεχωρίζει για την ωριμότητα, την πειθαρχία και την αφοσίωσή της. Διαθέτει πηγαίο ταλέντο, μα πάνω απ’ όλα παραμένει ταπεινή, συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη στην προπόνηση, χωρίς να παρασύρεται. Ζήσαμε όμορφες και πολύ συγκινησιακές στιγμές με όλη την ομάδα και αυτό είναι η ανταμοιβή ενός προπονητή. Στο πλευρό της έχει δύο υπέροχους γονείς που τη (μας) στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε της (μας) βήμα – μια σταθερή βάση που της δίνει δύναμη να συνεχίζει. Θέλουμε και το επιζητάμε οι γονείς να είναι δίπλα μας. Για μας οι γονείς είναι ο πιο μεγάλος αρωγός-χορηγός στη προσπάθεια μας. Τώρα, ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες και να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχολογικά για μια ακόμη πιο απαιτητική χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλους, καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι».

Στην φωτογραφία, η 13χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ Παρασκευή (Εβελίνα) Μακατουνάκη, με τον προπονητή της, στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ, Γιώργο Οικονομάκη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα