Δευτέρα, 21 Ιουλίου, 2025
33.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Hράκλειο: Παραιτήθηκε ο Λ. Αντωνόπουλος από γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Πρέπει να διαβάσετε

Την παραίτηση του από γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε το απόγευμα της Δευτέρας ο Λάμπρος Αντωνόπουλος.

Η παραίτηση του κ. Αντωνόπουλου έρχεται μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να έχει λάβει ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με τον ίδιο να ζητά με την επιστολή παραίτησής του και την προσωρινή αναστολή της κομματικής του ιδιότητας καθώς όπως τονίζει «η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους» σύνδεση του ονόματός του με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, «γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο μιας απέλπιδας απόπειρας πολιτικού «συμψηφισμού»».

Τέλος ο κ. Αντωνόπουλος αναφέρει πως έλαβε επιδότηση από τον οργανισμό για μια χρονιά, τα οποία μάλιστα επέστρεψε για λόγους ευθιξίας. 

Αναλυτικά η επιστολή του Λάμπρου Αντωνόπουλου προς τον Γραμματέα Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ:

«Σύντροφε Γραμματέα,

Με την παρούσα μου, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και , επιπλέον, ζητώ την προσωρινή αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας. 

Είναι προφανές ότι η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο μιας απέλπιδας απόπειρας πολιτικού  «συμψηφισμού» και θα πέσει στο κενό. 

Παρά ταύτα και μόνο οι ως άνω αναφορές στο πρόσωπό μου καθιστούν μονόδρομο την παραίτησή μου.

Τονίζω, τέλος, ότι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πήρα χρήματα μια και μόνη χρονιά , το έτος 2020, με διαδικασία που θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ απολύτως νόμιμη και μέχρι σήμερα δεν έχω κατηγορηθεί από κανέναν και για οτιδήποτε. Επέστρεψα, δε, τα χρήματα αποκλειστικά για λόγους ευθιξίας.                        

Με εκτίμηση, 

Λάμπρος Αντωνόπουλος».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα